Om Paintball

Paintball utstyr kan leies med hjem og brukes på egne områder. Det som er viktig å huske på da er at man må ikke spille paintball på områder hvor barn og turfolk ferdes, og heller ikke på eiendommer hvor man ikke har tillatelse fra grunneieren. Bestilling av utstyr bør gjøres i god tid, pga. stor pågang.


Masken som vi bruker er heldekkende over ansiktet og ører. Den har også justerbar stropp slik at den kan tilpasses store og små hoder. Man må alltid ha med seg papir til rengjøring av ”linsen” i masken, for dette følger ikke med i prisen, og ”linsen” blir ofte raskt skitten.


Paintball-kuler leveres i kasser på 2000 stk. Kulene må behandles forsiktig og ikke utsettes for sterk varme, frost, vann eller andre væsker. Anbefalt lagringstid er 6 mnd. Kulene er 100% miljøvennlige og høy kvalitet er en viktig faktor for oss.


Våpene drives av høy komprimert trykkluft (200 bar) og fylles på ved hjelp av en fyllestasjon. Dette er inkludert i kuleprisen dersom man kjøper kuler hos oss. En får da med seg ubegrenset med trykkluft. Kjøper man ikke kuler her, må det betales 50,- ekstra per våpen for fylleutstyr.


Utstyret transporteres i en aluminiums kasse som er 80 cm * 60 cm * 40 cm. Husk å ha god plass i bilen eller stor bil når utstyret skal hentes. Transport kassen er med i prisen


Om man ikke har plass i bilen så har vi liten skaphenger som kan leies til å frakte utstyret i dette koster 300kr pr døgn.Kontakt Info

Addresse 

Indrebøvegen 36 

4365 Nærbø

Tlf 95888514

Epost Post@h-utleie.no

Copyright © All Rights Reserved